Bändin ensimmäinen keikka!

Bändimme historia on siitä kummallinen, että emme olleet ehtineet treenata yhdessä kuin n. kolme kertaa kun pääsimme jo ensimmäiselle keikalle. Erään tamperelaisen tapahtuman pääesiintyjä oli joutunut peruuttamaan oman keikkansa vatsatautiepidemian takia ja meidän rumpalimme kaveri oli järjestämässä tapahtumaa. Tämä tapahtumajärjestäjä oli sitten soittanut rumpalillemme ja hätäapuna pääsimme sitten soittamaan viiden tunnin päästä. Kaikki sujui kuin elokuvissa ja meno oli aivan mahtava.

Omia biisejähän meillä ei vielä tuolloin ollut, joten soitimme cover-biisejä eri vuosikymmeniltä. Biisilistan löimme lukkoon siinä muutamaa tuntia aiemmin ja kävimme vain läpi että kuka osaa mitäkin. Saimme kuitenkin mainiosti raavittua parinkymmenen biisin repertuaarin ja bileet olivat pelastetut. Tapahtumajärjestelijäkin oli aiheesta innoissaan ja buukkasikin samantien meidät parille muulle keikalle. Saimme myös useita palautteita itse yleisöstä, se jos mikä oli rohkaisevaa. Jos ilman treenausta saimme jo pelastettua yhden keikan bileet, mitä homma sitten tulee olemaan kun olemme treenanneet?

Keikkaa ja ensimmäinen cd?

Keikka meni siis varsin hyvin ja tulemme varmasti jatkossakin tekemään tällaisia keikkoja. Ja kun tulemme tekemään ensimmäisen levymme jossain vaiheessa, olen melko varma että siellä tulee olemaan taatusti muutama coverbiisikin. Nämä tuntuivat purevan liveyleisöön ja meilläkin oli todella hauskaa.

Pienistä kommelluksista huolimatta keikka meni siis putkeen ja huomasimme kuitenkin heti miten kovassa paikassamme soitamme mainiosti yhteen ja luemme lähes toistemme ajatuksia. No ehkä se on vähän liikaa sanottu mutta soitto sujui joka tapauksessa todella kivasti ja erään kaverin mukaan kyseessä oli vuoden paras keikka jolla hän oli ollut. No, taisi olla kuitenkin vuoden aina keikka jossa hän oli ollut, mutta kehu on aina kehu, vai mitä? Mutta tästä on hyvä jatkaa, se on selvä!