Bändin esikuvia

Moni kysyy aina haastatteluissa että mikä tai mitkä ovat bändin esikuvia. No niitä on varmasti jokaisella paljon ja erikseen, mutta jos yksi pitäisi mainita niin se voisi olla ehkäpä tällä hetkellä Maroon 5. Siinä on bändi joka tekee tällä hetkellä mainiota musiikkia ja on tehnyt sitä jo pidemmän aikaa. Viimeisin levy oli todella tykki ja se soikin bänditreeneissä varsin usein ja vedämme jopa heidän biisejään kesken treenien. Olisiko tässä hyvä cover-biisi, mene ja tiedä.

Tietenkin jos mennään hieman taaemmaksi, niin U2 on ollut monelle meistä iso juttu, samoin hieman raskaammalta puolelta tietenkin sitten Metallica ja Iron Maiden. Näitä hyviä bändejä on niin paljon että niistä on mahdoton sanoa melkein vaan yhtä suosikkia tai sitten suosikkia ylipäänsä. Olemme huomanneet että olemme varsin kaikkiruokaisia musiikin suhteen ja joku ulkopuolinen saakin sanoa mistä meidän musiikkimme on saanut eniten vaikutteita. Ehkä nyt kun soitamme paljon covereita, on helppo sanoa mikä bändi on suosikkimme, mutta sitten kun oman musiikin aika tulee, tulkinta voikin olla hieman toinen.

Musiikkimakumme on laaja

Otamme vastaan kaiken musiikin mitä eteen tulee, esimerkiksi Nightwishin uusin levy oli upea, mutta ei läheskään paras heidän tuotannostaan. Toisaalta sitten Yö:n tuotanto on monille meistä tuttu, mutta ehkä enemmän tulee kuunneltua englanninkielistä musiikkia. Lana Del Rey, Adele, siinä vähän herkempää puolta josta jokaisella lienee oma mielipiteensä. Olemme siis todellakin kaikkiruokaisia ja ainakin henkilökohtaisesti täytyy sanoa se, että musiikki sopii joka tilanteeseen ja joka tilanteelle voi olla oma musiikkinsa.

Voin myös paljastaa sen verran että ensimmäisellä levyllämme tulee olemaan melkoisen montaa eri musiikkilajia ja tämä ihan sen takia että olemme monipuolinen bändi joka tykkää soittaa monipuolista musaa.