Ota meihin yhteyttä!

3Meihin saa tietenkin yhteyden monella eri tapaa, aina Twitteristä Facebookiin ja tietty Instagramin kautta. Jos kuitenkin haluat hieman virallisempaa tietä (onko sellaista?) ottaa yhteyttä, niin voit olla meihin sähköpostiyhteydessä tai sitten soittaa meidän managerillemme.

Email: info@soundworksmusica.fi

Puhelin: 0100 – 67 00 5

Managerimme vastaa pitkältä osin meidän keikkamyynnistämme ja muusta vastaavasta, joten jos sinulla on bändille asiaa, voit olla yhteydessä manageriimme. Luemme ja vastaamme kaikkeen palautteeseen tietenkin itse, mutta älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Ja jos olet kykyjenetsijä tai levy-yhtiön edustaja, laita meille ihmeessä viestiä vaikka savumerkeillä, me vastaamme kyllä.

Bändimme on myös siis Twitterissä ja Facebookissa sekä tietty Instassa, meidät löydät sieltä meidän bändin nimellä. Laita meille viestiä, voi olla että joku meistä on juuri silloin online. Innokkain somen käyttäjä meillä on Annie, joten todennäköisesti viestisi tavoittaa juuri hänet. Annie räpsii iloisia selfieitä ihan koko ajan, joten Instagrammista löydät meidät kaikki ihan varmasti eri tilanteissa. Toisaalta ärsyttävää, mutta toisaalta hellyttävää.

Voit käyttää yhteydenotoissa myös omaa lomaketta jonka avulla voit kertoa asiasi meille. Jos asiasi vaatii vastaustamme, niin sinulle kyllä vastataan mahdollisimman pian. Ota kuitenkin huomioon että olemme kaikki aika kiireisiä bändin ja siviilielämämme kanssa joten vastauksen saamiseen voi joskus mennä pidempikin aika. Ja jos satut törmäämään meihin kaupungilla, ota vaikka hihasta kiinni, teitä varten me täällä olemme!