SoundWorks kokoonpano!

2Tällä hetkellä SoundWorks koostuu neljästä jäsenestä ja tällä ajattelimme mennä jatkossakin. Toki kokoonpanoon voi kuulua muitakin satunnaisempia jäseniä ja tulevalle (toivottavasti ilmestyvälle) levyllemme haluamme toki saada parit puhallinsoittajat ja viulistit, mutta näistä sitten myöhemmin. Mutta esitellään nelikko tässä:

Annie Works – laulaja, on 27 vuotias lahjakas laulaja Tampereelta. Annie on toiminut aikaisemmin useammassakin bändissä ja laulun lisäksi Annien vahvuus ovat myös kitara, piano ja basso. Olet ehkä saattanut bongata Annien kauan aikaa sitten Tenavatähtiskabassa, jossa Annie sijoittui yhtenä vuonna toiseksi. Annie ei halua pahemmin tästä puhua, mutta saavutus sekin hei!

Michael Works – rumpali, on puolestaan 24 vuotias kokenut kannuttaja. Michael, oikealta nimeltä Mikko on soittanut jo useammassa bändissä, mutta nyt mies on löytänyt omien sanojensa mukaan kotiin. Mies on soittanut monen bändin tuuraajana ja on nähnyt maailmaa ristiin rastiin eri bändien kanssa. Michael osaa ja taitaa siis lyömäsoittimet, samoin miehellä on hallussa sellaiset soittimet kuten saksofoni ja vetopasuuna.

Timo Works – kosketinsoittaja. Timo on varsinainen taikuri, sillä Timon taikalaatikosta löytyy niin syntetisaattorit kuin muutkin kosketusta vaativat setit. Timo on 26 vuotias virtuoosi joka tekee käsittämättömiä taikoja koskettimilla. Timolla on myös oma pianokoulu, jota hän menestyksekkäästi luotsaa Tampereella. Hän kuitenkin toivoo että bänditouhut veisivät miehen mennessään ja että bänditoiminta elättäisi jatkossa hänet. Ainakin jonkin aikaa.

Boris Works – kitaristi luojan armosta. Ulkomailla skittaoppinsa saanut virtuoosi on menestynyt myös ilmakitara-skaboissa ja ei suotta sillä tämä mies osaa nämä kielilaitteet ihan suvereenisti. Boris, jonka oikea nimi on muuten Kalle on pitkään ollut yksi Suomen lupaavimmista kitaravirtuooseista eikä suotta. Jopa Guns and Rosesin entinen kitaristi Slash on kehunut tätä jamppaa.

Tässä siis SoWon alkuperäinen, tykki kokoonpano. Nämä jäsenet tulet kuulemaan keikalla ja jammailevan levyllä. Tsekkaa meidän keikkakalenterimme, todennäköisesti tulemme lähiaikoina myös sinun seuduillesi. Ja mikä parasta, voimme luvata sinulle keikan jota tuskin tulet ihan heti unohtamaan, se on selvä! Nähdään siis keikoilla ja pidetään yhteyttä! Rock on!