SoundWorks osallistuu UMK 2016 skabaan!

Kyllä, totta se on. SoundWorks lähtee tosissaan UMK 2016 eli Uuden Musiikin Kilpailu 2016 –skabaan tavoittelemaan mainetta ja mammonaa. Noh, ihan näin vakavasti emme tätä ota, mutta laitamme oman kilpailuehdotuksemme vetämään ja katsomme mihin se riittää. Uuden Musiikin Kilpailuhan on juuri se, jossa valitaan Suomen oma edustaja Euroviisujen laulukilpailuihin ja ennen kaikkea kisassa uudet bändit saavat esittää omia kykyjään ja biisejään. Mikä olisikaan parempi setti meidän bändille näyttää kykyjä kuin tämä kilpailu!

Lähdemme skabaan omalla biisillämme ja tuon biisin tulemme julkaisemaan aivan ennen skabaa ja sen alkukierrosta. Olemme kaikki todella innoissamme ja vielä enemmän tunnelmaa lisää se, että meidät kutsuttiin kyseiseen kilpailuun! Meidät on siis bongattu jossain ja kutsu kolahti managerimme sähköpostiin tuossa viime viikolla. Olemme kaikki ihan järjettömiä Euroviisufaneja ja olemme katselleet jo pidempään näitä skaboja. Lapsuudesta muistamme toki Suomen menestyksen, tai pitäisikö puhua menestyksettömyyden ja Lordin voitto olikin sitten jotain aivan käsittämätöntä.

Osallistuminen on tärkeintä

Emme kuitenkaan lähde kisaan voitto mielessä vaan haluamme tuoda oman biisimme esille ja pitää ennen kaikkea hauskaa! Tämän vuoden UMK, jonka voitti Pertti Kurikan Nimipäivät, oli mahtava show ja kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kisa. Kisailijoiden joukossa oli monta kaveria ja ystävää ja pääsimme myös seuraamaan finaalia paikan päälle. Ehkä siitä kipinä vielä enemmän lähti liekkeihin, tuonnehan on pakko päästä itsekin soittamaan!

Saimme jo tuolloin monelta taholta kyselyjä että miksi emme ole mukana skabassa, mutta tällä kokoonpanolla bändimme oli ollut kasassa vasta niin vähän aikaa että mahdollisuuksia tuolle ei todellakaan ollut. Nyt olemme kuitenkin vuoden kokeneempia ja vuoden viisaampia, joten eiköhän lähdetä ihan urku auki skabaamaan pilke silmäkulmassa.