Tervetuloa SoundWorks –blogiin!

Moi ja tervetuloa SoundWorks –bändin blogiin. Ehkä oletkin jo hiffannut että kysessä on SoundWorks –bändin eli SoWon oma blogi, jossa haluamme itse tuoda teille kaikennäköistä tietoa bändistä ja bändin tekemisistä. Jos et ole aikaisemmin kuullut bändimme musiikkia, ei huolta sillä meitä voit kuunnella myös tämän sivuston kautta ja youtubessa on muutama epävirallinen videokin.

Taipaleemme on lähtenyt mainiosti käyntiin ja juuri nyt kaikki näyttää todella hyvältä. Olemme bändinä uusi, mutta taitoja olemme kukin sarallamme hioneet jo useita vuosia. Nyt olemme yhdistäneet taitomme ja luoneet pitkällisen haaveemme SoundWorks –bändin. Tässä blogissa haluamme tuoda siis esille muutamia fiiliksiä ja tietenkin tärkeimpiä uutisia mitä eteen tulee. Tästä alkaa yhteinen retki ja olemme kaikki tästä todella innoissamme. Jos kaikki menee putkeen, tullaan vuoden sisällä kuulemaan SoWosta hieman enemmänkin, mutta tästä lisää seuraavissa postauksissa.

Pop ja Rock!

Poppi ja rockki on aina olleet ne suosikkilajit joita soitamme. mutta ei meille ole mikään tyyli outo, onhan meillä kaikilla taustaa jonkin verran klassisessa musiikissa. Harjoittelemme Tampereella eräässä autotallissa, mutta sen tarkempaa tietoa emme sano, sillä haluamme kuuntelijoita vain sitten keikalle. Treeneissä soitamme vähän kaikkea ja vähän päälle.

Blogin tarkoitus on antaa faneille vähän enemmän ja sitä myöden hieman raottaa bändimme tekemisiä ja kuulumisia. Sosiaalinen media on lyönyt itsensä läpi oikein kunnolla ja bloggaaminen kuuluu tämän lajin yhdeksi asiaksi ilman muuta. Toivottavasti viihdyt seurassamme ja sana on vapaa. Jos haluat jotain tiettyä juttuja sivuillemme, laita meille viestiä niin päätämme miten toteutuskelpoinen juttu on kyseessä.  Jos idea on oikeinkin mahtava, saatamme jopa palkita fanimme jollain mukavalla jutulla… joten ei muuta kuin ideoita tulemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *