Treenipäiväkirjaa autotallista

Niin, täällä sitä nyt ollaan, treenisalilla. Tai siis autotallissa, jossa ei ole yhtään autoa. Ihan perinteinen autotalli tämä ei kuitenkaan ole, vaan kyllä tänne mahtuisi kolme tai neljä autoa. Paikka on rumpalimme vanhempien autotalli, jossa tosin autot ovat ulkopuolella. Noh, joka tapauksessa bändimme on valloittanut tästä alasta noin puolet, joka riittää varsin hyvin meidän tarpeisiimme.

Treenejä vedämme tällä hetkellä kolmesti viikossa, aina parin tunnin settejä. Meillä on kaikilla ainakin toistaiseksi omat siviiliduunimmekin, joten ihan kokopäivähommaa tämä ei ole ainakaan toistaiseksi. Mutta eihän sitä koskaan tiedä.

No mutta takaisin treeneihin. Ihan alussa meillä on tietenkin lämmittelyt ja kuten aina, rumpalimme tulee myöhässä paikalle vaikka onkin vanhempien kotona. No, tästä vedämme sitten normisetin liikkeelle eli soitamme viisi biisiä peräkkäin, ihan kuten olisimme keikalla. Pyrimme vetämään keskeytyksettä läpi, jotta tulisi mahdollisimman keikkamainen fiilis. Ei keikallakaan ole mahdollisuutta stopata ja katsoa mikä meni vikaan. Jos joku menee vikaan niin siitä noustaan ja lähdetään uudelleen liikkeelle.

Uusia tuulia ja uusia biisejä

Settien jälkeen harjoittelemme taas uusia biisejä. Meillä on olemassa jo kiva nippu omia biisejä joista toivomme jossain vaiheessa vetämään ihan levylle asti. Emme kuitenkaan pidä päätä pilvissä vaan vedämme nöyrästi eteenpäin. Kyllä se aurinko sieltä meillekin vielä paistaa ja kirkkaasti. Olemme kuitenkin saaneet varsin mukavaa palautetta soitannastamme ja EP:n tekeminen voi olla lähempänä kuin luulemmekaan. Lisäksi olemme jo saaneet muutaman kutsun radioasemilta haastatteluun Tampereelle, joten ihan mukavasti alkaa musiikillinen uramme tästä varmasti urkenemaan.

Mutta treenit, ne meni jälleen mainiosti ja jäimme vielä treenien jälkeen hieman miettimään uusien biisien soitantaa. Jätkiltä tulikin hyviä ideoita ja ne otettiin heti käyttöön. Hyvä tästä tulee, olen siitä ihan varma.