Tutustuminen levytysstudioon

Tästäkö se sitten alkaa? Kävimme nimittäin tänään tutustumassa paikalliseen levytysstudioon, jossa on tarkoitus sitten jossain vaiheessa alkaa työstämään omaa levyä. Oma eka levy tulee olemaan omakustannelevy, joten kaikki studioaika tulee olla tarkkaan suunniteltu ja kaiken on oltava kellontarkkaa. Onneksi yksi yhteinen ystävämme pitää tätä kyseistä studiota, joten saamme hieman edullisemmin setin kasaan ja voimme tehdä tätä vaikka yötä myöden.

Nyt jännittää, sillä tutustuimme ensimmäistä kertaa tähän levytysstudioon. Olemme kaikki toki olleet aikaisemminkin levyttämässä, toiset enemmän ja toiset vähemmän, mutta ihan neitseellistä toimintaa tämä ei suinkaan ole. Ja mikä parasta, heti tuntui löytyvän yhteinen sävel tulevan miksaajamme kanssa, jolla oli muutamat hyvät neuvot jakaa heti kärkeen. Ja toki uskoimme kokenutta tekijää, joka on miksannut mm. Negativen ja Katri Helenan levyjä. Niin, tulisiko meidän levy olemaan sitten jotain tästä väliltä.

Uuden levyn uudet linjat

Tutustumisen aikana saimme muitakin mainioita vinkkejä ja nyt tulevan kuukauden hiomme meidän soitantaamme studiota varten. Tulemme valmistelemaan ja nauhoittamaan 20 biisiä, joista valitsemme sitten 14-15 tulevalle levylle. Tämä siksi, että emme ole vielä päättäneet mitä biisejä siihen haluamme ja toki haluamme että saamme levystä sitten parhaan mahdollisen. Tulemme myös kysymään tietyltä joukolta mielipiteitä biiseistä ja jos haluat olla mukana tuossa pienessä sisäpiirissä, ota meihin yhteys ja kerro miksi juuri sinun pitäisi olla mukana.

Nyt on siis levytysstudioon tutustuttu ja alkaa vielä ankara työ sen suhteen että saisimme levyn kappaleet siihen kondikseen mihin ne haluamme. Voimme sen verran paljastaa että levyllä tullaan kuulemaan myös muutamaa vierailevaa artistia ja myös hieman ylimääräisiä soittimia. Mutta niistä lisää myöhemmin, stay tuned, tästä tulee mahtavaa!